Help zoekende patiënten en verwijzers uw afdeling of kliniek beter te vinden tijdens de Coronacrisis.


Hoe werkt het?

Welkom bij VindUwZorg! Deze onafhankelijke website informeert patiënten en verwijzers over waar en wanneer mensen terecht kunnen voor hun aandoening.

Op dit moment wachten nog steeds een groot aantal patiënten op hun afspraak in het ziekenhuis vanwege de cruciale maatregelen die zijn getroffen om Corona te bestrijden. Een té lange wachttijd leidt tot onzekerheid en kan zelfs leiden tot gezondheidsrisico's voor de patiënt. Er wordt met man en macht hard gewerkt om de wachttijden terug te brengen naar de situatie voor Corona. Maar voor wachtende patiënten is het erg moeilijk te achterhalen waar ze snel terecht voor de zorg die ze nodig hebben. VindUwZorg.nl helpt hierbij.
Bent u zorgprofessional? Help mee door actuele informatie aan te vullen over uw zorg aanbod en de actuele wachttijd zodat mensen uw afdeling of kliniek beter te kunnen vinden in deze onzekere tijd.

Instructies
1. Typ in het linkerveld de naam van de instelling van interesse.
2. Klik de button “Bekijken” om de meest actuele informatie in te zien
.
3. Zoek de afdeling op waar u informatie over wilt aanvullen, en klik op de button "Aanpassen" en vul de relevante informatie aan.

De wijzigingen worden hierna beoordeeld en zullen online verschijnen nadat deze zijn beoordeeld.Geen zoekresultaten